Sūris
Showing all 3 results
-
Garų vynas, Sūris
Pago De La Jarabo Manchego DOP curado
Sudėtis:žalias, manchega avių PIENAS, pieno fermentai, kalcio chloridas, lizocimas (KIAUSINIO BALTYMAS), šliužo fermentas ir druska.
SŪRIO KRAŠTAI NEVALGOMI. Išorinė plutelė padengta konservantais E-202, E-203, E-235.
100g produkto energetinė vertė – 1,756 kJ/ 420 Kcal; riebalai 36g, iš kurių sočiųjų rieb. 19g, mononesočiųjų rieb. 8g; polisočiųjų rieb. 6g;angliavandenių 1g (cukrus); baltymai 24g; druska 2g.SKU: n/a -
Garų vynas, Sūris
Pago De La Jarabo Manchego DOP semicurado
Sudėtis:žalias, manchega avių PIENAS, pieno fermentai, kalcio chloridas, lizocimas (KIAUSINIO BALTYMAS), šliužo fermentas ir druska.
SŪRIO KRAŠTAI NEVALGOMI. Išorinė plutelė padengta konservantais E-202, E-203, E-235.
100g produkto energetinė vertė – 1,676 kJ/401Kcal; riebalai 35g, iš kurių sočiųjų rieb. 18g, mononesočiųjų rieb. 8g; polisočiųjų rieb. 6g;angliavandenių 1g (cukrus); baltymai 22g; druska 2g.SKU: n/a -
Garų vynas, Sūris
Pago De La Jarabo Manchego DOP viejo
Sudėtis:žalias, manchega avių PIENAS, pieno fermentai, kalcio chloridas, lizocimas (KIAUSINIO BALTYMAS), šliužo fermentas ir druska.
SŪRIO KRAŠTAI NEVALGOMI. Išorinė plutelė padengta konservantais E-202, E-203, E-235.
100g produkto energetinė vertė – 1,676 kJ/401Kcal; riebalai 35g, iš kurių sočiųjų rieb. 18g, mononesočiųjų rieb. 8g; polisočiųjų rieb. 6g;angliavandenių 1g (cukrus); baltymai 22g; druska 2g.SKU: n/a
-
Garų vynas, Sūris
Pago De La Jarabo Manchego DOP curado
Sudėtis:žalias, manchega avių PIENAS, pieno fermentai, kalcio chloridas, lizocimas (KIAUSINIO BALTYMAS), šliužo fermentas ir druska.
SŪRIO KRAŠTAI NEVALGOMI. Išorinė plutelė padengta konservantais E-202, E-203, E-235.
100g produkto energetinė vertė – 1,756 kJ/ 420 Kcal; riebalai 36g, iš kurių sočiųjų rieb. 19g, mononesočiųjų rieb. 8g; polisočiųjų rieb. 6g;angliavandenių 1g (cukrus); baltymai 24g; druska 2g. -
Garų vynas, Sūris
Pago De La Jarabo Manchego DOP semicurado
Sudėtis:žalias, manchega avių PIENAS, pieno fermentai, kalcio chloridas, lizocimas (KIAUSINIO BALTYMAS), šliužo fermentas ir druska.
SŪRIO KRAŠTAI NEVALGOMI. Išorinė plutelė padengta konservantais E-202, E-203, E-235.
100g produkto energetinė vertė – 1,676 kJ/401Kcal; riebalai 35g, iš kurių sočiųjų rieb. 18g, mononesočiųjų rieb. 8g; polisočiųjų rieb. 6g;angliavandenių 1g (cukrus); baltymai 22g; druska 2g. -
Garų vynas, Sūris
Pago De La Jarabo Manchego DOP viejo
Sudėtis:žalias, manchega avių PIENAS, pieno fermentai, kalcio chloridas, lizocimas (KIAUSINIO BALTYMAS), šliužo fermentas ir druska.
SŪRIO KRAŠTAI NEVALGOMI. Išorinė plutelė padengta konservantais E-202, E-203, E-235.
100g produkto energetinė vertė – 1,676 kJ/401Kcal; riebalai 35g, iš kurių sočiųjų rieb. 18g, mononesočiųjų rieb. 8g; polisočiųjų rieb. 6g;angliavandenių 1g (cukrus); baltymai 22g; druska 2g.
-
Garų vynas, Sūris
Pago De La Jarabo Manchego DOP curado
Sudėtis:žalias, manchega avių PIENAS, pieno fermentai, kalcio chloridas, lizocimas (KIAUSINIO BALTYMAS), šliužo fermentas ir druska.
SŪRIO KRAŠTAI NEVALGOMI. Išorinė plutelė padengta konservantais E-202, E-203, E-235.
100g produkto energetinė vertė – 1,756 kJ/ 420 Kcal; riebalai 36g, iš kurių sočiųjų rieb. 19g, mononesočiųjų rieb. 8g; polisočiųjų rieb. 6g;angliavandenių 1g (cukrus); baltymai 24g; druska 2g. -
Garų vynas, Sūris
Pago De La Jarabo Manchego DOP semicurado
Sudėtis:žalias, manchega avių PIENAS, pieno fermentai, kalcio chloridas, lizocimas (KIAUSINIO BALTYMAS), šliužo fermentas ir druska.
SŪRIO KRAŠTAI NEVALGOMI. Išorinė plutelė padengta konservantais E-202, E-203, E-235.
100g produkto energetinė vertė – 1,676 kJ/401Kcal; riebalai 35g, iš kurių sočiųjų rieb. 18g, mononesočiųjų rieb. 8g; polisočiųjų rieb. 6g;angliavandenių 1g (cukrus); baltymai 22g; druska 2g. -
Garų vynas, Sūris
Pago De La Jarabo Manchego DOP viejo
Sudėtis:žalias, manchega avių PIENAS, pieno fermentai, kalcio chloridas, lizocimas (KIAUSINIO BALTYMAS), šliužo fermentas ir druska.
SŪRIO KRAŠTAI NEVALGOMI. Išorinė plutelė padengta konservantais E-202, E-203, E-235.
100g produkto energetinė vertė – 1,676 kJ/401Kcal; riebalai 35g, iš kurių sočiųjų rieb. 18g, mononesočiųjų rieb. 8g; polisočiųjų rieb. 6g;angliavandenių 1g (cukrus); baltymai 22g; druska 2g.