Lietuva
Showing all 5 results
-
Garų vynas, Raudonas vynas, Lietuva
Gintaro Sino Juodųjų serbentų vynas
Sodraus juodųjų serbentų aromato vynas, su ilgai išliekančiu prisirpusių juodųjų uogų poskoniu. Puikiai tinka prie raudonos mėsos patiekalų, troškintos žvėrienos ir brandintų sūrių.
Juodųjų serbentų vynas gaminamas klasikiniu maceracijos būdu (kaip ir raudonas vynuogių vynas) – uogos tik sutraiškomos ir fermentuojamos kartu su odelėmis ir minkštimu. Tai suteikia galimybę iš uogų išgauti visus jų turimus aromatus, sodrią raudonai violetinę spalvą, tanino pojūčius ir daugelį kitų juodųjų serbentų gerųjų savybių.
Serbentai – tai karališkos Lietuvos uogos, nuo seno naudojamos maisto gamyboje ir medicinoje. Juodieji serbentai unikalūs ir tuo, kad galima naudoti visas krūmo dalis: lapai, jaunos šakelės, šaknys, uogos ir uogų odelės – viskas turi savo nepakeičiamą paskirtį.
Uogos perkamos iš Lietuvos augintojų tik aukščiausios kokybės, nesiorientuojant į kainą, nes tik kokybiškos, švarios ir gerai prisirpusios uogos gali perduoti vynui savo prigimtines savybes.
Taigi juodųjų serbentų uogas išplaunamos, sutraiškomos ir dedamos į nerūdijančio plieno talpas – fermentatorius (fermentatorius – tai specialiai suprojektuota ir pagaminta talpa, leidžianti tiksliai reguliuoti visą vyno rūgimo procesą). Toliau prasideda būsimo vyno gimimas, kuris užtrunka apie 9 mėnesius. Iš jų tris mėnesius brandinamas su prancūziško ąžuolo kaladėlėmis.
Vynas gaminamas rankiniu būdu, nedidelėmis partijomis, kruopščiai prižiūrint visą gamybos ir brandos laiką. 2015 metais pardavimui buvo paruošti tik 3000 butelių (etiketėje galima matyti kiekvieno butelio numerį). Šiame vyne labai ryškiai dominuoja juodųjų serbentų aromatas, kurio tikrai nesumaišysite su niekuo kitu. Vynas yra pusiau saldus, tačiau labai geras rūgšties ir saldumo balansas (nėra perdėto saldumo pojūčio) leidžia vyną derinti prie raudonos mėsos, žvėrienos patiekalų. Valgant minėtus patiekalus vynas gali atstoti padažą ir suteikti patiekalui ypatingą atspalvį. Tai labai patogu iškylaujant gamtoje, nes nereikia rūpintis papildomais produktais ir galima daugiau laiko skirti maloniam bendravimui.
Kaip pusiau saldus vynas, jis puikiai dera prie įvairių desertų, primindamas mamų virtas uogienes, kaime praleistas vasaras ir leidžia pajusti tą lietuvišką namų kvapą net ir esant toli.Šis vynas buvo labai gerai įvertintas 2015 metų Lietuvos vynų čempionate – jis pripažintas geriausiu 2015 metų lietuvišku juodųjų serbentu vynu.
SKU: n/a -
Garų vynas, Raudonas vynas, Lietuva
Gintaro Sino Vaisių-uogų vynas
Pagrindinė uoga – mėlynė
Šviesaus rubino spalvos, gaivios rūgšties kompleksiškas juodųjų serbentų, vyšnių kauliukų bei mėlynių aromato raudonas vynas puikiai dera prie vidutinės brandos sūrių ir paukštienos patiekalų.
Patiekti 18-20 C°Raudonasis vynas gaminamas klasikiniu maceracijos būdu (kaip ir raudonasis vynuogių vynas) – uogos tik sutraiškomos ir fermentuojamos kartu su odelėmis ir minkštimu. Tai duoda galimybę iš uogų išgauti visus jų turimus aromatus, sodrią rubino spalvą, tanino pojūčius ir daugelį kitų mūsų kraštuose augančių uogų savybių.
Pagrindinės uogos vyne – mėlynės, kurių puikios savybės yra žinomos nuo seno. Pasakojama, kad mėlynės suvaidino svarbų vaidmenį legendinėje Romos imperijos karvedžio Marko Antonijaus ir Egipto valdovės Kleopatros meilės istorijoje: esą Antonijus aukso vežime atvežęs gražuolei Kleopatrai opalo akmenį, žydinčią viržių šakelę ir sidabrinį ąsotį mėlynių (ne vynuogių!) vyno kaip meilės simbolius.SKU: n/a
-
Garų vynas, Raudonas vynas, Lietuva
Gintaro Sino Juodųjų serbentų vynas
Sodraus juodųjų serbentų aromato vynas, su ilgai išliekančiu prisirpusių juodųjų uogų poskoniu. Puikiai tinka prie raudonos mėsos patiekalų, troškintos žvėrienos ir brandintų sūrių.
Juodųjų serbentų vynas gaminamas klasikiniu maceracijos būdu (kaip ir raudonas vynuogių vynas) – uogos tik sutraiškomos ir fermentuojamos kartu su odelėmis ir minkštimu. Tai suteikia galimybę iš uogų išgauti visus jų turimus aromatus, sodrią raudonai violetinę spalvą, tanino pojūčius ir daugelį kitų juodųjų serbentų gerųjų savybių.
Serbentai – tai karališkos Lietuvos uogos, nuo seno naudojamos maisto gamyboje ir medicinoje. Juodieji serbentai unikalūs ir tuo, kad galima naudoti visas krūmo dalis: lapai, jaunos šakelės, šaknys, uogos ir uogų odelės – viskas turi savo nepakeičiamą paskirtį.
Uogos perkamos iš Lietuvos augintojų tik aukščiausios kokybės, nesiorientuojant į kainą, nes tik kokybiškos, švarios ir gerai prisirpusios uogos gali perduoti vynui savo prigimtines savybes.
Taigi juodųjų serbentų uogas išplaunamos, sutraiškomos ir dedamos į nerūdijančio plieno talpas – fermentatorius (fermentatorius – tai specialiai suprojektuota ir pagaminta talpa, leidžianti tiksliai reguliuoti visą vyno rūgimo procesą). Toliau prasideda būsimo vyno gimimas, kuris užtrunka apie 9 mėnesius. Iš jų tris mėnesius brandinamas su prancūziško ąžuolo kaladėlėmis.
Vynas gaminamas rankiniu būdu, nedidelėmis partijomis, kruopščiai prižiūrint visą gamybos ir brandos laiką. 2015 metais pardavimui buvo paruošti tik 3000 butelių (etiketėje galima matyti kiekvieno butelio numerį). Šiame vyne labai ryškiai dominuoja juodųjų serbentų aromatas, kurio tikrai nesumaišysite su niekuo kitu. Vynas yra pusiau saldus, tačiau labai geras rūgšties ir saldumo balansas (nėra perdėto saldumo pojūčio) leidžia vyną derinti prie raudonos mėsos, žvėrienos patiekalų. Valgant minėtus patiekalus vynas gali atstoti padažą ir suteikti patiekalui ypatingą atspalvį. Tai labai patogu iškylaujant gamtoje, nes nereikia rūpintis papildomais produktais ir galima daugiau laiko skirti maloniam bendravimui.
Kaip pusiau saldus vynas, jis puikiai dera prie įvairių desertų, primindamas mamų virtas uogienes, kaime praleistas vasaras ir leidžia pajusti tą lietuvišką namų kvapą net ir esant toli.Šis vynas buvo labai gerai įvertintas 2015 metų Lietuvos vynų čempionate – jis pripažintas geriausiu 2015 metų lietuvišku juodųjų serbentu vynu.
-
Garų vynas, Raudonas vynas, Lietuva
Gintaro Sino Vaisių-uogų vynas
Pagrindinė uoga – mėlynė
Šviesaus rubino spalvos, gaivios rūgšties kompleksiškas juodųjų serbentų, vyšnių kauliukų bei mėlynių aromato raudonas vynas puikiai dera prie vidutinės brandos sūrių ir paukštienos patiekalų.
Patiekti 18-20 C°Raudonasis vynas gaminamas klasikiniu maceracijos būdu (kaip ir raudonasis vynuogių vynas) – uogos tik sutraiškomos ir fermentuojamos kartu su odelėmis ir minkštimu. Tai duoda galimybę iš uogų išgauti visus jų turimus aromatus, sodrią rubino spalvą, tanino pojūčius ir daugelį kitų mūsų kraštuose augančių uogų savybių.
Pagrindinės uogos vyne – mėlynės, kurių puikios savybės yra žinomos nuo seno. Pasakojama, kad mėlynės suvaidino svarbų vaidmenį legendinėje Romos imperijos karvedžio Marko Antonijaus ir Egipto valdovės Kleopatros meilės istorijoje: esą Antonijus aukso vežime atvežęs gražuolei Kleopatrai opalo akmenį, žydinčią viržių šakelę ir sidabrinį ąsotį mėlynių (ne vynuogių!) vyno kaip meilės simbolius.
-
Garų vynas, Raudonas vynas, Lietuva
Gintaro Sino Juodųjų serbentų vynas
Sodraus juodųjų serbentų aromato vynas, su ilgai išliekančiu prisirpusių juodųjų uogų poskoniu. Puikiai tinka prie raudonos mėsos patiekalų, troškintos žvėrienos ir brandintų sūrių.
Juodųjų serbentų vynas gaminamas klasikiniu maceracijos būdu (kaip ir raudonas vynuogių vynas) – uogos tik sutraiškomos ir fermentuojamos kartu su odelėmis ir minkštimu. Tai suteikia galimybę iš uogų išgauti visus jų turimus aromatus, sodrią raudonai violetinę spalvą, tanino pojūčius ir daugelį kitų juodųjų serbentų gerųjų savybių.
Serbentai – tai karališkos Lietuvos uogos, nuo seno naudojamos maisto gamyboje ir medicinoje. Juodieji serbentai unikalūs ir tuo, kad galima naudoti visas krūmo dalis: lapai, jaunos šakelės, šaknys, uogos ir uogų odelės – viskas turi savo nepakeičiamą paskirtį.
Uogos perkamos iš Lietuvos augintojų tik aukščiausios kokybės, nesiorientuojant į kainą, nes tik kokybiškos, švarios ir gerai prisirpusios uogos gali perduoti vynui savo prigimtines savybes.
Taigi juodųjų serbentų uogas išplaunamos, sutraiškomos ir dedamos į nerūdijančio plieno talpas – fermentatorius (fermentatorius – tai specialiai suprojektuota ir pagaminta talpa, leidžianti tiksliai reguliuoti visą vyno rūgimo procesą). Toliau prasideda būsimo vyno gimimas, kuris užtrunka apie 9 mėnesius. Iš jų tris mėnesius brandinamas su prancūziško ąžuolo kaladėlėmis.
Vynas gaminamas rankiniu būdu, nedidelėmis partijomis, kruopščiai prižiūrint visą gamybos ir brandos laiką. 2015 metais pardavimui buvo paruošti tik 3000 butelių (etiketėje galima matyti kiekvieno butelio numerį). Šiame vyne labai ryškiai dominuoja juodųjų serbentų aromatas, kurio tikrai nesumaišysite su niekuo kitu. Vynas yra pusiau saldus, tačiau labai geras rūgšties ir saldumo balansas (nėra perdėto saldumo pojūčio) leidžia vyną derinti prie raudonos mėsos, žvėrienos patiekalų. Valgant minėtus patiekalus vynas gali atstoti padažą ir suteikti patiekalui ypatingą atspalvį. Tai labai patogu iškylaujant gamtoje, nes nereikia rūpintis papildomais produktais ir galima daugiau laiko skirti maloniam bendravimui.
Kaip pusiau saldus vynas, jis puikiai dera prie įvairių desertų, primindamas mamų virtas uogienes, kaime praleistas vasaras ir leidžia pajusti tą lietuvišką namų kvapą net ir esant toli.Šis vynas buvo labai gerai įvertintas 2015 metų Lietuvos vynų čempionate – jis pripažintas geriausiu 2015 metų lietuvišku juodųjų serbentu vynu.
-
Garų vynas, Raudonas vynas, Lietuva
Gintaro Sino Vaisių-uogų vynas
Pagrindinė uoga – mėlynė
Šviesaus rubino spalvos, gaivios rūgšties kompleksiškas juodųjų serbentų, vyšnių kauliukų bei mėlynių aromato raudonas vynas puikiai dera prie vidutinės brandos sūrių ir paukštienos patiekalų.
Patiekti 18-20 C°Raudonasis vynas gaminamas klasikiniu maceracijos būdu (kaip ir raudonasis vynuogių vynas) – uogos tik sutraiškomos ir fermentuojamos kartu su odelėmis ir minkštimu. Tai duoda galimybę iš uogų išgauti visus jų turimus aromatus, sodrią rubino spalvą, tanino pojūčius ir daugelį kitų mūsų kraštuose augančių uogų savybių.
Pagrindinės uogos vyne – mėlynės, kurių puikios savybės yra žinomos nuo seno. Pasakojama, kad mėlynės suvaidino svarbų vaidmenį legendinėje Romos imperijos karvedžio Marko Antonijaus ir Egipto valdovės Kleopatros meilės istorijoje: esą Antonijus aukso vežime atvežęs gražuolei Kleopatrai opalo akmenį, žydinčią viržių šakelę ir sidabrinį ąsotį mėlynių (ne vynuogių!) vyno kaip meilės simbolius.