Italija
Showing all 15 results
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC „Rose“ spumante rosato DOC
Rožinis, labai sausas, putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Sorbara 100% vynuogių. Šviesios rožinės spalvos. Malonus, trapus su gėlių tonais aromatas . Aštrokas, turintis šiek tiek kartoką poskonį. Balansas tarp gaivumo ir glotnumo daro šį vyną viliojančiu. Vartoti kaip aperityvą arba prie lengvų mėsos, žuvies patiekalų, įvairių saldūmynų arba šviežių vaisių.
SKU: n/a -
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Bianco Dei Gonzaga IGP
Sausas baltas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Trebbiano romagnolo 60%, Trebbiano toscano 20% ir Trebbiano giallo 20% vynuogių. Šiaudo geltonumo spalvos. Malonus, su gėlių užuominomis, aromatas. Sausas, tvirto kūno, gerai subalansuotas skonis. Tinka kaip aperityvas, prie žuvies, daržovių ar baltos mėsos
SKU: n/a -
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Mantovano DOP „Rosso dei Conzari“
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 50% Maestri 30% Marani 20% vynuogių. Šviesios raudonojo rubino spalvos. Gaivus aromatas su raudonųjų vaisių ir žibuoklių bei vyšnių žiedų natomis. Sausas, intensyvaus gaivumo skonis. Vynas specialioms progoms, tnkantis prie keptos, apskrudintos ar virtos raudonos mėsos ar žvėrienos
SKU: n/a -
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Mantovano DOP
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 35% Marani 30% Maestri 25% Ancellota10% vynuogių. Rubino spalvos. Pavasarinių gėlių aromatas su uogų natomis. Gaivus, lengvas skonis. Universalus vynas, tinkantis tiek prie žvėrienos, tiek prie baltos mėsos ar sūrių.
SKU: n/a -
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Mantovano DOP „Rubilio“
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 35% Marani 30% Maestri 25% Ancellotta 10% vynuogių. Raudonojo rubino spalvos. Juodųjų serbentų ir šviežių vaisių aromatas. Sausas, intensyvaus gaivumo skonis. Tinka prie kietų sūrių
SKU: n/a -
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP
Sausas raudonas putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 30% Marani 30% Maestri 30% Ancellota 15% vynuogių. Ryškios rubino spalvos. Laukinių vyšnių aromatas. Gaivus, lengvas skonis. Tinka prie žvėrienos, troškinių, ant laužo keptos mėsos.
SKU: n/a -
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP
Sausas rožinis pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 30% Marani 30% Maestri 25% Grasparossa 15% vynuogių. Rožinės spalvos. Neprisirpusių vaisių ir laukinių gėlių aromatas. Saldus, lengvas, gaivus skonis. Universalus vynas, tinkantis prie jūros gėrybių, baltos mėsos, gėlavandenių žuvų.
SKU: n/a -
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP „Al Scagarun“
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Ruberti 45% Maestri 30% Marani 20% Ancellotta 5% vynuogių. Šviesios raudonojo rubino spalvos su granato atspalviais. Vaisinis kvapas, juntamos rūgščių vyšnių natos. Sausas, bet tuo pačiu gyvybingas skonis. Tinka prie italų virtuvės, raudonos mėsos patiekalų.
SKU: n/a -
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP „Sedamat“
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Salamino 60% Maestri 15% Marani 15% Sorbara 10% vynuogių. Šviesios raudono rubino su žaviu, pilkšvaus raudonio tonu, spalvos. Juntamas intensyvus, ilgai išliekantis braškių ir uogų aromatas. Jaunas ir gyvybingas skonis. Vartoti tinka kaip aperityvą, taip pat prie saldumynų.
SKU: n/a -
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP Amabile
Raudonas pusiau saldus pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 30%, Marani 30%, Maestri 25%, Grasparossa 15% vynuogių. Intensyvios raudonojo rubino spalvos. Gaivus prisirpusių vaisių aromatas. Intensyvaus gaivumo skonis, malonus žolelių natų poskonis. Tinka kaip aperityvas, prie daržovių, vaisių, žuvies.
SKU: n/a -
Garų vynas, TOP Garų vyno prekės, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP Amabile „Delizia“
Saldus pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 30% Marani 30% Maestri 25% Grasparossa 15% vynuogių. Sodriai raudonos spalvos. Raudonųjų vaisių, juodųjų vyšnių ir mėlynių aromatas. Saldus, lengvas ir harmoningas skonis. Universalus vynas, tinkantis prie sūrio, makaronų, ryžių, picos, desertų.
SKU: n/a -
Garų vynas, TOP Garų vyno prekės, Putojantis vynas, Italija
Fattoria Le Terrazze Donna Giulia Metodo Classico Brut 2013
Baltas putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Marche regione iš 100% Montepulciano vynuogių. Šviesios rubino spalvos vynas, kuriame atsiskleidžia šiai vynuogei būdingas aromatas bei švelnus skonis, gerai putojantis. Tinka prie austrių, vieno kąsnio užkandos.
SKU: n/a -
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Fattoria Le Terrazze Rosantium Spumante Metodo Classico Brut 2013
Rožinis putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Marche regiono iš Montepulciano 50% ir Pinot Nero 50% vynuogių. Šviesios rubino spalvos vynas, kuriame atsiskleidžia šiai vynuogei būdingas aromatas bei švelnus skonis, gerai putojantis. Tinka prie austrių, vieno kąsnio užkandos.
SKU: n/a -
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Silvano Strologo Rose PINK Spumante brut
Rausvas sausas putojantis vynas, pagamintas Italijoje , Marche regione iš Montepulciano 90% ir sangiovese 10% vynuogių. Švelniai rausvos spalvos. Taurėje burbuliukai gražiai kyla vientisa ir pastovia srovele. Aromatas subalansuotas, persikų ir obuolių su medaus natomis. Skonis intensyvus, šviežus ilgu poskoniu. Puikiai tinka kaip aperitivas su užkandžiais, šviežiu sūriu.
SKU: n/a
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC „Rose“ spumante rosato DOC
Rožinis, labai sausas, putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Sorbara 100% vynuogių. Šviesios rožinės spalvos. Malonus, trapus su gėlių tonais aromatas . Aštrokas, turintis šiek tiek kartoką poskonį. Balansas tarp gaivumo ir glotnumo daro šį vyną viliojančiu. Vartoti kaip aperityvą arba prie lengvų mėsos, žuvies patiekalų, įvairių saldūmynų arba šviežių vaisių.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Bianco Dei Gonzaga IGP
Sausas baltas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Trebbiano romagnolo 60%, Trebbiano toscano 20% ir Trebbiano giallo 20% vynuogių. Šiaudo geltonumo spalvos. Malonus, su gėlių užuominomis, aromatas. Sausas, tvirto kūno, gerai subalansuotas skonis. Tinka kaip aperityvas, prie žuvies, daržovių ar baltos mėsos
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Mantovano DOP „Rosso dei Conzari“
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 50% Maestri 30% Marani 20% vynuogių. Šviesios raudonojo rubino spalvos. Gaivus aromatas su raudonųjų vaisių ir žibuoklių bei vyšnių žiedų natomis. Sausas, intensyvaus gaivumo skonis. Vynas specialioms progoms, tnkantis prie keptos, apskrudintos ar virtos raudonos mėsos ar žvėrienos
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Mantovano DOP
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 35% Marani 30% Maestri 25% Ancellota10% vynuogių. Rubino spalvos. Pavasarinių gėlių aromatas su uogų natomis. Gaivus, lengvas skonis. Universalus vynas, tinkantis tiek prie žvėrienos, tiek prie baltos mėsos ar sūrių.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Mantovano DOP „Rubilio“
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 35% Marani 30% Maestri 25% Ancellotta 10% vynuogių. Raudonojo rubino spalvos. Juodųjų serbentų ir šviežių vaisių aromatas. Sausas, intensyvaus gaivumo skonis. Tinka prie kietų sūrių
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP
Sausas raudonas putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 30% Marani 30% Maestri 30% Ancellota 15% vynuogių. Ryškios rubino spalvos. Laukinių vyšnių aromatas. Gaivus, lengvas skonis. Tinka prie žvėrienos, troškinių, ant laužo keptos mėsos.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP
Sausas rožinis pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 30% Marani 30% Maestri 25% Grasparossa 15% vynuogių. Rožinės spalvos. Neprisirpusių vaisių ir laukinių gėlių aromatas. Saldus, lengvas, gaivus skonis. Universalus vynas, tinkantis prie jūros gėrybių, baltos mėsos, gėlavandenių žuvų.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP „Al Scagarun“
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Ruberti 45% Maestri 30% Marani 20% Ancellotta 5% vynuogių. Šviesios raudonojo rubino spalvos su granato atspalviais. Vaisinis kvapas, juntamos rūgščių vyšnių natos. Sausas, bet tuo pačiu gyvybingas skonis. Tinka prie italų virtuvės, raudonos mėsos patiekalų.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP „Sedamat“
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Salamino 60% Maestri 15% Marani 15% Sorbara 10% vynuogių. Šviesios raudono rubino su žaviu, pilkšvaus raudonio tonu, spalvos. Juntamas intensyvus, ilgai išliekantis braškių ir uogų aromatas. Jaunas ir gyvybingas skonis. Vartoti tinka kaip aperityvą, taip pat prie saldumynų.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP Amabile
Raudonas pusiau saldus pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 30%, Marani 30%, Maestri 25%, Grasparossa 15% vynuogių. Intensyvios raudonojo rubino spalvos. Gaivus prisirpusių vaisių aromatas. Intensyvaus gaivumo skonis, malonus žolelių natų poskonis. Tinka kaip aperityvas, prie daržovių, vaisių, žuvies.
-
Garų vynas, TOP Garų vyno prekės, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP Amabile „Delizia“
Saldus pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 30% Marani 30% Maestri 25% Grasparossa 15% vynuogių. Sodriai raudonos spalvos. Raudonųjų vaisių, juodųjų vyšnių ir mėlynių aromatas. Saldus, lengvas ir harmoningas skonis. Universalus vynas, tinkantis prie sūrio, makaronų, ryžių, picos, desertų.
-
Garų vynas, TOP Garų vyno prekės, Putojantis vynas, Italija
Fattoria Le Terrazze Donna Giulia Metodo Classico Brut 2013
Baltas putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Marche regione iš 100% Montepulciano vynuogių. Šviesios rubino spalvos vynas, kuriame atsiskleidžia šiai vynuogei būdingas aromatas bei švelnus skonis, gerai putojantis. Tinka prie austrių, vieno kąsnio užkandos.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Fattoria Le Terrazze Rosantium Spumante Metodo Classico Brut 2013
Rožinis putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Marche regiono iš Montepulciano 50% ir Pinot Nero 50% vynuogių. Šviesios rubino spalvos vynas, kuriame atsiskleidžia šiai vynuogei būdingas aromatas bei švelnus skonis, gerai putojantis. Tinka prie austrių, vieno kąsnio užkandos.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Silvano Strologo Rose PINK Spumante brut
Rausvas sausas putojantis vynas, pagamintas Italijoje , Marche regione iš Montepulciano 90% ir sangiovese 10% vynuogių. Švelniai rausvos spalvos. Taurėje burbuliukai gražiai kyla vientisa ir pastovia srovele. Aromatas subalansuotas, persikų ir obuolių su medaus natomis. Skonis intensyvus, šviežus ilgu poskoniu. Puikiai tinka kaip aperitivas su užkandžiais, šviežiu sūriu.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC „Rose“ spumante rosato DOC
Rožinis, labai sausas, putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Sorbara 100% vynuogių. Šviesios rožinės spalvos. Malonus, trapus su gėlių tonais aromatas . Aštrokas, turintis šiek tiek kartoką poskonį. Balansas tarp gaivumo ir glotnumo daro šį vyną viliojančiu. Vartoti kaip aperityvą arba prie lengvų mėsos, žuvies patiekalų, įvairių saldūmynų arba šviežių vaisių.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Bianco Dei Gonzaga IGP
Sausas baltas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Trebbiano romagnolo 60%, Trebbiano toscano 20% ir Trebbiano giallo 20% vynuogių. Šiaudo geltonumo spalvos. Malonus, su gėlių užuominomis, aromatas. Sausas, tvirto kūno, gerai subalansuotas skonis. Tinka kaip aperityvas, prie žuvies, daržovių ar baltos mėsos
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Mantovano DOP „Rosso dei Conzari“
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 50% Maestri 30% Marani 20% vynuogių. Šviesios raudonojo rubino spalvos. Gaivus aromatas su raudonųjų vaisių ir žibuoklių bei vyšnių žiedų natomis. Sausas, intensyvaus gaivumo skonis. Vynas specialioms progoms, tnkantis prie keptos, apskrudintos ar virtos raudonos mėsos ar žvėrienos
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Mantovano DOP
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 35% Marani 30% Maestri 25% Ancellota10% vynuogių. Rubino spalvos. Pavasarinių gėlių aromatas su uogų natomis. Gaivus, lengvas skonis. Universalus vynas, tinkantis tiek prie žvėrienos, tiek prie baltos mėsos ar sūrių.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Mantovano DOP „Rubilio“
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 35% Marani 30% Maestri 25% Ancellotta 10% vynuogių. Raudonojo rubino spalvos. Juodųjų serbentų ir šviežių vaisių aromatas. Sausas, intensyvaus gaivumo skonis. Tinka prie kietų sūrių
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP
Sausas raudonas putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 30% Marani 30% Maestri 30% Ancellota 15% vynuogių. Ryškios rubino spalvos. Laukinių vyšnių aromatas. Gaivus, lengvas skonis. Tinka prie žvėrienos, troškinių, ant laužo keptos mėsos.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP
Sausas rožinis pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 30% Marani 30% Maestri 25% Grasparossa 15% vynuogių. Rožinės spalvos. Neprisirpusių vaisių ir laukinių gėlių aromatas. Saldus, lengvas, gaivus skonis. Universalus vynas, tinkantis prie jūros gėrybių, baltos mėsos, gėlavandenių žuvų.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP „Al Scagarun“
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Ruberti 45% Maestri 30% Marani 20% Ancellotta 5% vynuogių. Šviesios raudonojo rubino spalvos su granato atspalviais. Vaisinis kvapas, juntamos rūgščių vyšnių natos. Sausas, bet tuo pačiu gyvybingas skonis. Tinka prie italų virtuvės, raudonos mėsos patiekalų.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP „Sedamat“
Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Salamino 60% Maestri 15% Marani 15% Sorbara 10% vynuogių. Šviesios raudono rubino su žaviu, pilkšvaus raudonio tonu, spalvos. Juntamas intensyvus, ilgai išliekantis braškių ir uogų aromatas. Jaunas ir gyvybingas skonis. Vartoti tinka kaip aperityvą, taip pat prie saldumynų.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP Amabile
Raudonas pusiau saldus pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 30%, Marani 30%, Maestri 25%, Grasparossa 15% vynuogių. Intensyvios raudonojo rubino spalvos. Gaivus prisirpusių vaisių aromatas. Intensyvaus gaivumo skonis, malonus žolelių natų poskonis. Tinka kaip aperityvas, prie daržovių, vaisių, žuvies.
-
Garų vynas, TOP Garų vyno prekės, Putojantis vynas, Italija
Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP Amabile „Delizia“
Saldus pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Viadenese 30% Marani 30% Maestri 25% Grasparossa 15% vynuogių. Sodriai raudonos spalvos. Raudonųjų vaisių, juodųjų vyšnių ir mėlynių aromatas. Saldus, lengvas ir harmoningas skonis. Universalus vynas, tinkantis prie sūrio, makaronų, ryžių, picos, desertų.
-
Garų vynas, TOP Garų vyno prekės, Putojantis vynas, Italija
Fattoria Le Terrazze Donna Giulia Metodo Classico Brut 2013
Baltas putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Marche regione iš 100% Montepulciano vynuogių. Šviesios rubino spalvos vynas, kuriame atsiskleidžia šiai vynuogei būdingas aromatas bei švelnus skonis, gerai putojantis. Tinka prie austrių, vieno kąsnio užkandos.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Fattoria Le Terrazze Rosantium Spumante Metodo Classico Brut 2013
Rožinis putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Marche regiono iš Montepulciano 50% ir Pinot Nero 50% vynuogių. Šviesios rubino spalvos vynas, kuriame atsiskleidžia šiai vynuogei būdingas aromatas bei švelnus skonis, gerai putojantis. Tinka prie austrių, vieno kąsnio užkandos.
-
Garų vynas, Putojantis vynas, Italija
Silvano Strologo Rose PINK Spumante brut
Rausvas sausas putojantis vynas, pagamintas Italijoje , Marche regione iš Montepulciano 90% ir sangiovese 10% vynuogių. Švelniai rausvos spalvos. Taurėje burbuliukai gražiai kyla vientisa ir pastovia srovele. Aromatas subalansuotas, persikų ir obuolių su medaus natomis. Skonis intensyvus, šviežus ilgu poskoniu. Puikiai tinka kaip aperitivas su užkandžiais, šviežiu sūriu.