, ,

Gintaro Sino Vaisių-uogų vynas


Sudėtyje yra medaus.
Šviežios ir gaivios rūgšties, tropinių vaisių aromato poskonyje atsiskleidžia sunokusių obuolių bei citrusinių vaisių nata.
Tinka prie šviežių salotų, daržovių užkandžių, jūros gėrybių , baltos žuvies ir riebinių padažų.
Pateikti 6 – 8 °C

Gintaro Sino vynai gaminami tik iš natūralių, kruopščiai atrinktų vaisių ir uogų, pasitelkus geras europines vyndarystės tradicijas bei asmeninius atradimus, siekiant atskleisti mūsų klimatui būdingų vaisių ir uogų pranašumus ir savybes,labiau tinkančias subtiliam šiaurietiškam skoniui.
Vyno gamybai naudojami šiuolaikiniai įrengimai, kurie leidžia tiksliai reguliuoti gamybos procesus. Po brandinimo talpose vynai buteliuose išlaikomi ilgą laiką ir tik tada ruošiami pardavimui.

Kai ragaujama vaisių vyno, jam skiriamas „trečio brolio“ vaidmuo, nepaaiškinant kodėl – ar kad nėra vyndarystės tradicijų, ir jomis nebandome pasidomėti, pasimokyti šio amato, o gal parduotuvėje parduodamas vaisių vynas, liaudiškai vadinamas „vaisiuku“, apgaubia beviltiškumo skraiste ir formuoja nuomonę, kad geras lietuviškas vynas yra tik iliuzija. Kodėl gi nepaneigus susiformavusios nuomonės ir nepabandžius „vaisiuką“ paversti vaisių – uogų vynu, kuriuo negėda būtų pavaišinti kad ir įnoringiausią svetimšalį. Štai tokios mintys ir privedė prie to, kad Lietuvos pakrašty, Zarasų krašte, Juodalaukių kaime atsirado Gintaro Sino šeimos vyninė.

Spalva

Baltas

Skonis

Pusiau sausas

Stiprumas

12%

Tipas

Baltas vynas

Tūris

0,75 l

Jums taip pat gali patikti…