, ,

Cantine Lebovitz SNC Lambrusco Provincia di Mantova IGP „Sedamat“


Sausas raudonas pusiau putojantis vynas, pagamintas Italijoje iš Salamino 60% Maestri 15% Marani 15% Sorbara 10% vynuogių. Šviesios raudono rubino su žaviu, pilkšvaus raudonio tonu, spalvos. Juntamas intensyvus, ilgai išliekantis braškių ir uogų aromatas. Jaunas ir gyvybingas skonis. Vartoti tinka kaip aperityvą, taip pat prie saldumynų.

Cantine Lebovitz yra istorinė vyninė, įsikūrusi Italijoje, Mantuan teritorijoje, gaminanti tipiškus ir unikalius Lambrusco Mantovano D.O.C. vynus. Vyninė yra žaliuojančiame Po slėnyje, per kurį teka Mincio ir Po upės. Dėka šių dviejų upių žemė yra itin derlinga, praturtinta smėliu, kuris būtinas Lambrusco gamybai.
Bendrovė buvo įkurta dar 1920 metais ir iki pat šių dienų tai yra laikoma šeimos verslu. Cantine Lebovitz yra lyderiaujanti vyninė Lambrusco gamyboje. Dėka didelio dėmesio kokybei, pažangai bei tuo pačiu išlaikomoms esminėms tradicijoms, vyninė gali didžiuotis gaminamais unikaliais vynais.

Spalva

Raudonas

Skonis

Sausas

Stiprumas

11%

Vynuogės

Salamino, Maestri, Marani, Sorbara

Tipas

Putojantis vynas/Šampanas

Tūris

0,75 l / 1,5 l

Jums taip pat gali patikti…