Apie mus

UAB Garai savo veiklą pradėjo 2016 metais, kuomet buvo sukurti du prekių ženklai: Garų mėsa bei Garų vynas.

Garų mėsa – tai specializuota mėsinė, įsikūrusi didžiausioje Baltijos šalių turgavietėje „Gariūnai“.

Įmonės misija – gaminti tik aukščiausios kokybės mėsos produktus, kurių gamyba įkvėpta senųjų turgaviečių mėsininkų receptų. Tai pasiekti padeda ne tik įkurta moderni mėsinė, kurioje įrengta naujoviška įranga bei pažangios gamybos technologijos, bet ir puikūs specialistai, gerai išmanantys ir vertinantys savo darbą.

Pagrindinė įmonės veikla. Nuo pat pradžios, mėsos ceche buvo stengiamasi gaminti mėsos gaminius, atsižvelgiant į nuolat didėjančią paklausą bei pirkėjų pageidavimus. Todėl šiai dienai galima įsigyti platų asortimentą karštai rūkytų, šaltai rūkytų, vytintų, sūdytų gaminių bei vyniotinių. Šalia mėsos gaminių, taip pat galite įsigyti ir šviežios mėsos produkcijos, kuri išskirtinai buvo auginama tik Lietuvoje.

Garų mėsa vykdo tiek didmeninę, tiek ir mažmeninę prekybą.

Išskirtinumas. Gaminant Garų mėsos produkciją naudojama tik aukščiausios rūšies žaliava bei prieskoniai. Gamybai naudojama tik natūrali mėsa be mėsos pakaitalų ar priedų, dirbtinių dažiklių. Siekiant dar aukštesnės kokybės, gamyboje naudojama tik žaliava, kuri buvo auginama Lietuvoje.

„Garų mėsa“ – tikra turgaus mėsa!

Garų vynas – tai specializuota vyninė, įsikūrusi Baltijos šalių turgavietėje „Gariūnai“.

Įmonės misija – teikti tik aukščiausios kokybės ir išskirtinius vynus. Šie vynai atrenkami tarptautinėse vyno parodose, kuriose apsilankę mūsų vyno specialistai atrenka tik pačius geriausius.

Garų vyno vyninėje rasite daugiau nei 100 skirtingų rūšių balto, raudono, rožinio ir putojančio vyno iš Italijos, Ispanijos, Prancūzijos, Vokietijos ir kitų regionų.